ZUID-AFRIKAANSE COMEDIAN SCHALK BEZUIDENHOUT IN SEPTEMBER NAAR NEDERLAND

De Zuid-Afrikaanse comedian Schalk Bezuidenhout komt in september 2024 terug naar Nederland. Op maandag 16 september brengt hij zijn voorstelling ‘Keeping Up’ naar theater De Meervaart in Amsterdam. De comedian is vervolgens op 17 september te zien in TivoliVredenburg Utrecht en op 18 september in Club Haug Rotterdam.

De kaartverkoop voor de voorstelling in Amsterdam start op vrijdag 12 januari om 10:15 uur via Ticketmaster. Tickets voor de shows in Utrecht en Rotterdam gaan ook op vrijdag in de verkoop via de websites van de zalen.

Schalk Bezuidenhout is een van de bekendste en opwindendste comedians uit Zuid-Afrika. Hij groeide op in Kempton Park, nabij Johannesburg, waardoor hij een unieke perspectief heeft op het moderne Afrikaanse leven. De humor van Schalk is snel, prikkelend en herkenbaar.

Zijn eerste stappen als stand-up comedian zette hij toen hij drama ging studeren aan de University of Cape Town. Hij kreeg enkele mooie rollen in Zuid-Afrikaanse films en series, en speelde tegelijkertijd als comedian in clubs en theaters in heel zijn thuisland.

Schalk maakte een Comedy Central en een Netflix Special. Hij opende meerdere keren voor zijn landgenoot Trevor Noah, en won meerdere Comic Choice Awards.

Inmiddels tourt Bezuidenhout over heel de wereld, en verkoopt hij hele reeksen avonden uit in onder meer Engeland, Australië, en op festivals als The Edinburgh Fringe. Afgelopen jaar kwam Schalk Bezuidenhout voor het eerst naar Nederland voor een show in Comedy Café Amsterdam. Die show was zo snel uitverkocht dat er uiteindelijk in drie extra shows bijgeboekt werden, die allemaal in no-time uitverkochten.

Aangestoken door die geweldige avonden in Amsterdam wilde Schalk Bezuidenhout snel terugkomen voor meer shows, ook op andere plekken in Nederland. Hij voegt snel de daad bij het woord en is in september wederom te zien in Amsterdam (zijn grootste show in Nederland tot nu toe), maar ook in Utrecht en Rotterdam.

Schalk Bezuidenhout: Keeping Up
Maandag 16 september, De Meervaart, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €33,60 (incl. servicekosten)
Leeftijdsrestrictie: 15+

De kaartverkoop voor Schalk Bezuidenhout in De Meervaart start op vrijdag 12 januari om 10:15 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/schalkbezuidenhout

Schalk Bezuidenhout is ook te zien in TivoliVredenburg Utrecht op 17 september en in Club Haug Rotterdam op 18 september. De kaartverkoop voor deze twee shows start ook op vrijdag en verloopt via de websites van de zalen.

De Braziliaanse stand-up comedian Rafi Bastos geeft wegens succes een extra late voorstelling op woensdag 20 maart in Boom Chicago, Amsterdam. Zijn eerder aangekondigde vroege show verkocht razendsnel uit. De kaartverkoop voor de extra voorstelling is direct gestart via Ticketmaster.

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL