INTERNETSENSATIE TOVA LEIGH VOOR HET EERST NAAR NEDERLAND VOOR COMEDYSHOW

Wereldwijde internetsensatie en bestsellerauteur Tova Leigh komt op dinsdag 17 september met haar nieuwe comedyshow ‘Honey I’m Losing It’ naar Boom Chicago in Amsterdam. Het is de eerste keer dat de comédienne een voorstelling in Nederland geeft. De kaartverkoop start op vrijdag 8 maart om 10 uur via Ticketmaster.

Tova Leigh veroverde de wereld met haar brutale, goudeerlijke en directe verhalen over zaken die herkenbaar zijn voor veel vrouwen. Opvliegers, het gehaaste vrouwensyndroom, het geheim van een gezond huwelijk (slapen in verschillende kamers): alles wat te maken heeft met huwelijk, menopauze, hangende borsten, nachtzweten, feminisme en het afsterven van haar libido komt langs in deze show. ‘Honey I’m Losing It’ zit net als haar online video’s en boeken vol met herkenbare en hilarische verhalen zoals alleen zij ze kan brengen.

Voor Tova Leigh begon alles toen ze in 2015 haar succesvolle blog ‘My Thoughts About Stuff’ startte, waarin ze haar worstelingen als moeder deelde. Ze werd in drie jaar tijd een ware internetsensatie met haar ongepolijste tirades over moederschap en huwelijk, en kreeg een wereldwijde aanhang van meer dan twee miljoen mensen. De virale videoserie ‘Mom Life Crisis’, over haar eigen midlife-crisis, sprak miljoenen vrouwen over de hele wereld aan en werd een documentaire op Amazon Prime.

Inmiddels heeft Leigh talloze video’s gemaakt over feminisme en vrouwenrechten. Ze host de podcast ‘Till Death Do Us Pod’ met haar echtgenoot Mike. Haar eerste boek ‘F*cked at 40: Life Beyond Suburbia, Monogamy & Stretch Marks’ was een internationale bestseller en is verschenen in vijf verschillende talen. ‘You Did What?’, haar tweede boek, kwam uit in 2021. In 2023 begon Tova Leigh met het organiseren van Female Empowerment Retreats in Portugal en ze steunt verschillende goede doelen, waaronder Equality Now, Refuge UK en Action Aid.

Tova Leigh: Honey I’m Losing It
Dinsdag 17 september 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)
Leeftijdsrestrictie: 16+

De kaartverkoop start op vrijdag 8 maart om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/tovaleigh

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL