COMÉDIENNE KATHERINE RYAN MET NIEUWE SHOW TERUG NAAR PHIL HAARLEM

Katherine Ryan staat op vrijdag 20 september 2024 met haar nieuwe show Battleaxe in PHIL in Haarlem en is onderdeel het festival Comedy Stop. Ryan is een award-winnende comedian, actrice en schrijver, onder meer bekend van haar shows op Netflix, Amazon Prime, Sky en Comedy Central. De kaartverkoop start op vrijdag 1 maart om 10:00 via Ticketmaster.

Een Battleaxe is een beangstigende, onplezierige oudere vrouw met een uitgesproken mening. Een uitgesproken mening heeft Katherine Ryan in ieder geval. In haar stand-up shows haalt ze allerhande onderwerpen aan, van herkenbare thuissituaties met haar gezin tot maatschappijkritische reflecties: ze komt iedere keer met een geweldige grappen en rake observaties. Twee jaar geleden verkocht Katherine Ryan PHIL ook al uit tijdens Comedy Stop Haarlem, en de hele zaal lag gierend aan haar voeten.

Katherine Ryan is een van de hardwerkendste comedians uit de Engelse comedyscene. De geboren Canadese woont al jaren in het Verenigd Koninkrijk en heeft van daaruit de wereld veroverd. Ze treedt overal op, maakt TV-shows, schrijft boeken en acteert in series. Zo is ze onder meer te zien in haar Netflix-serie The Duchess, die ze zelf schreef en produceerde. Op Netflix zijn twee van haar specials te zien, en haar meest recente soloshow Missus brak records op Sky TV. Ze schitterde in de UKTV-serie Parental Guidance, Comedy Central’s Out Of Order met o.a. Judi Love en was host in de Amazon Prime-serie Backstage with Katherine Ryan. Katherine Ryan schreef het boek The Audacity, dat meteen de Sunday Times bestseller lijst in schoot. Ook maakt ze de podcast Telling Everybody Everything, die regelmatig de podcast-charts aanvoert.

Deze show is onderdeel van het Comedy Stop festival, dat 19, 20 en 21 september plaatsvindt in Haarlem. Naast vele optredens van bekende en opkomende comedians in Patronaat zullen er ook losse shows plaatsvinden, zoals Mo Gilligan op 21 september en Katherine Ryan op 20 september in PHIL.

MOJO & [pias] presenteren:
Katherine Ryan
Vrijdag 20 september 2024 | Phil, Haarlem
Aanvang: 20:00 uur | Entree vanaf: €22,40

De kaartverkoop start op vrijdag 1 maart 2024 om 10:00 via Ticketmaster.

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL