SLIPKNOT NAAR NEDERLAND VOOR 25-JARIG JUBILEUM

Slipknot kondigt vandaag een show aan voor 5 december 2024 als onderdeel van de Here Comes The Pain tour. De Schotse band Bleed From Within zal het voorprogramma verzorgen. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 15 december om 10 uur via Ticketmaster.

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Slipknot voor het eerst op Europese bodem speelde en moet gevierd worden. Vlak voor de zomer van 2023 bracht Slipknot het album The End, So Far uit, waarop een meest recente show in de Ziggo Dome samen met Sleep Token en Nothing More volgde. De band krijgt geen genoeg van Nederland en kondigt nog half jaar later alweer een nieuwe datum aan voor 2024. De avond start met een optreden van de metal band Bleed From Within. Met het meest recente album Shrine zet de band grootste stappen in hun carrière. De vijfkoppige formatie uit Glasgow wist afgelopen zomer een ijzersterke perfomance neer te zetten in Eindhoven.

Er is geen band zoals Slipknot en de groep bewijst zichzelf al jaren als één van de meest unieke, ongelimiteerde bands die generaties weet raken. De groep uit Iowa werd opgericht in 1999 en bestormde langzaam de troon. Inmiddels sleepte Slipknot een Grammy award en 10 nominaties, 12 platina en 41 gouden platen, 8,5 miljoen streams en 3,5 biljoen wereldwijd in de wacht. Rolling Stone voegde het 2001 album ‘Iowa’ toe ‘The 100 Greatest Metal Albums of All Time’, The Ringer benoemde Slipknot tot de belangrijkste heavy band van hun tijdperk.

SLIPKNOT – 25TH ANNIVERSARY: HERE COMES THE PAIN
Donderdag 5 december 2024 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €71,68 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 15 december om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/slipknot

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL