NICKI MINAJ VOOR EXTRA SHOW NAAR ZIGGO DOME OP 23 MEI TIJDENS ‘PINK FRIDAY 2 WORLD TOUR’

Op donderdag 23 mei keert Nicki Minaj terug naar Ziggo Dome voor een extra show tijdens de ‘Pink Friday 2 World Tour’. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 15 december om 09:00 via mojo.nl/Nickiminaj

De enige echte Queen of Hip-Hop Nicki Minaj gaat in 2024 op wereldtour waarbij ze op zondag 2 juni Ziggo Dome aan doet tijdens de Nicki Minaj Presents: Pink Friday 2 World Tour. De Barbz zoals Nicki haar fans liefkozend noemt, keken al enige tijd reikhalzend uit naar haar grootste tournee tot nu toe, Minaj teasde afgelopen vrijdag het nieuws van haar tour al op social media tijdens de release van haar album ‘Pink Friday 2’ dat nu overal verkrijgbaar is.

Minaj werd de eerste vrouw die meer dan 100 Billboard Hot 100-hits scoorde met een verbazingwekkende totale invoer van 133 noteringen tot nu toe (het hoogste aantal onder vrouwelijke hiphopartiesten). Dit omvat drie nummer 1-hits, meer dan 70 Top 40-hits (ook een record onder vrouwelijke hiphopartiesten) en 23 Top 10-hits (opnieuw een record onder vrouwelijke hiphopartiesten). Als songwriter heeft ze ook het record voor de ‘Meeste Billboard Hot 100-noteringen bij vrouwen in de jaren 2010’.

Naast muziek heeft Minaj talloze tv- en filmoptredens gemaakt, waaronder als jurylid bij ‘American Idol’ en in films als ‘The Other Woman’ uit 2014 naast Kate Upton, Cameron Diaz en Leslie Mann, en ‘Barbershop: The Next Cut’ uit 2016. Ze heeft ook deals gesloten met Fendi, Adidas, H&M, Diesel, Mercedes-Benz, Sprint en Pepsi, een nagellakcollectie uitgebracht met OPI en was het gezicht van MAC’s Viva Glam-campagne. Haar gebrandmerkte lippenstift was volgens Racked de bestverkochte Viva Glam-lippenstift aller tijden van het merk. Niet te vergeten is ze mede-eigenaar van TIDAL, en haar BEATS 1 QUEEN-radioshow valt op als “de best beoordeelde show in de geschiedenis van Apple Music”

Alles kleurt opnieuw roze met de langverwachte release van Pink Friday 2 en de bijpassende wereldtour waarmee ze op 2 juni Ziggo Dome aandoet.

Nicki Minaj – Pink Friday 2 World Tour
donderdag 23 mei
zondag 2 juni, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €72,80 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 15 december om 09:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/nickiminaj

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL