D-BLOCK EUROPE KOMT NAAR AFAS LIVE OP MAANDAG 15 APRIL

D-Block Europe komt naar AFAS Live op maandag 15 april. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 8 februari om 10:00 via mojo.nl/dblockeurope

Young Adz en Dirtbike LB zijn de artiesten die bekend staan als D-Block Europe (DBE), een knipoog naar de New Yorkse hiphopgroep The LOX (ook wel bekend als D-Block).

Het duo uit Zuid-Londen zet de komende dagen de immense 02 Arena in vuur en vlam met 4 uitverkochte shows, gisteren trapte ze het vierluik af en tijdens deze historische headline show leverde D-Block Europe een gedenkwaardige set af voor fans in hun geboortestad.

Begin 2024 bracht het duo hun derde album ‘Rolling Stone’ uit. Bekend om hun rebelse aanpak, combineren ze op vakkundige wijze rauwe, introspectieve teksten met een opwindende mix van melodieën en ritmes. Elk nummer is een hoofdstuk in hun saga en schetst een beeld van het leven als Rolling Stones – voortdurend in beweging en niet te stoppen.

Afkomstig uit Lewisham, Londen, ontmoette het paar elkaar op school en werden ze al snel vrienden. Hoewel ze al in 2014 samen muziek begonnen te maken, brachten ze pas in 2017 de singles ‘Love Of The Money’ en ‘Large Amounts’ uit op D-Block Records.

D-Block Europe vond steun bij de Britse outlets Link Up TV en SBTV, en maakte het al snel tot hun missie om allerlei geluiden te laten samensmelten en de grenzen van hiphop te doorbreken. Tot de nummers die volgden behoorden onder meer het romantische, door R&B beïnvloede ‘Favorite Girl’ met Young T & Bugsey en het zware trap-percussiestuk ‘Tell The Truth’ met Rich The Kid.

Begin 2020 ontvingen ze een nominatie bij de BRIT Awards voor Best British Group en hebben sindsdien de nieuwe tracks Free 22, Plain Jane en We Won onthuld.

D-Block Europe – Rolling Stone Tour
Maandag 15 april | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €58,24 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op donderdag 8 februari om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/dblockeurope

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL