CONCERT TROYE SIVAN OP 20 JUNI VERPLAATST NAAR ZIGGO DOME

CONCERT TROYE SIVAN OP 20 JUNI VERPLAATST NAAR ZIGGO DOME

Wegens de grote vraag naar kaarten wordt de show van Troye Sivan in AFAS Live verplaatst naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De datum van het concert, donderdag 20 juni, blijft hetzelfde. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor het concert in Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert in Ziggo Dome start aanstaande vrijdag 15 december om 10.00 uur.

Troye Sivan heeft zijn grootste Europese headline tour tot nu toe aangekondigd die in mei en juni plaatsvindt, ter ondersteuning van het bejubelde album “Something to Give Each Other”. De tour van 17 data gaat op 29 mei in Portugal van start in het Coliseu dos Recreios in Lissabon met daarna nog shows en festivals in Spanje, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Duitsland, Zwitserland, Nederland, Schotland, Ierland en eindigt in de iconische OVO Arena Wembley en de Utilita Arena in Birmingham.

De debuutsingle van zijn nieuwste album “Rush” heeft twee Grammy-nominaties ontvangen. Daarnaast heeft Troye Sivan de afgelopen maand maar liefst vier ARIA Awards gewonnen, waaronder ‘Best Solo Artist’ en ‘Song of The Year’ (“Rush”). Geprezen door de Guardian als “Een van de beste en meest kenmerkende popalbums van dit jaar” en gevierd door Rolling Stones als “Een onberispelijk stukje pophemel” belooft de Something To Give Each Other Tour naar verwachting de grootste, gedurfdste en meest stralende tour van Troye Sivan tot nu toe te worden. Het album werd vergezeld door drie meeslepende muziekvideo’s die viraal gingen op sociale media. GQ ging zelfs zo ver door te zeggen dat Troye Sivan laat zien hoe we muziekvideo’s nieuw leven kunnen inblazen. “Something to Give Each Other”, dat sinds de release 650 miljoen albumstreams heeft behaald, debuteerde op #3 in Nederland, #4 in het Verenigd Koninkrijk en #9 in Duitsland, wat enkele van Sivans hoogste albumdebuten in zijn carrière markeert.

Troye Sivan – Something To Give Each Other 2024 Tour
Donderdag 20 juni 2024, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf € 56 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop van de tickets voor het concert in Ziggo Dome start op vrijdag 15 december 2023 om 10.00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/troyesivan

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL