COMEDIAN MORGAN JAY GEEFT EXTRA SHOW IN AMSTERDAM OP 10 APRIL 2024

De Amerikaanse comedian Morgan Jay geeft op 10 april 2024 een voorstelling in Boom Chicago in Amsterdam. Dit is een extra show, nadat Jay eerder twee keer Comedy Café razendsnel uitverkocht. Tickets voor de show van deze unieke comedian gaan op donderdag 14 december in de verkoop om 10 uur via Ticketmaster.

Morgan Jay heeft Italiaans-Braziliaanse wortels en is een unieke stem in de comedywereld. Met zijn mengeling van muziek en comedy vol publieksinteractie is hij al een gevierde artiest in de Los Angeles comedyscene. Door zijn ervaring in de stand-up, RnB en Bossa Nova is hij een meester in het maken van gevatte liedjes, vermengd met comedybits die meestal gaan over liefde, relaties en dating. Op hilarische wijze verweeft hij de verhalen van het publiek in zijn act.

Op social media heeft hij miljoenen volgers, waardoor tickets voor zijn Europese tour ook over de toonbank vlogen. Inmiddels heeft Morgan Jay twee comedyspecials op YouTube staan, maakte hij 3 comedy-albums en was hij te zien op MTV’s Wild’n’Out, NBC en Comedy Central.

Morgan Jay
Woensdag 10 april 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €30,80 (incl. servicekosten)

De eerder aangekondigde shows op 14 en 15 april in Comedy Café zijn uitverkocht.

De kaartverkoop start op donderdag 14 december om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/morganjay

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL