BRAZILIAANSE COMEDIAN RAFI BASTOS OP 20 MAART 2024 NAAR BOOM CHICAGO

De Braziliaanse stand-up comedian Rafi Bastos geeft op woensdag 20 maart een Engelstalige voorstelling in Boom Chicago, Amsterdam. Het is zijn eerste optreden ooit in Nederland. Bastos is superster in eigen land en verovert nu de rest van de wereld, geholpen door de miljoenen views op zijn socials. De kaartverkoop start op vrijdag 12 januari om 10 uur via Ticketmaster.

Rafi Bastos is een comedian die met zijn gevatte, intelligente en herkenbare humor een vaste plek heeft verworven in de Amerikaanse stand-up scene. Hij is een graag geziene gast in legendarische clubs als de Comedy Cellar in New York, de Laugh Factory en de Hollywood Improv in Los Angeles. Bovendien was hij de eerste Braziliaan die een headlineshow gaf op het prestigieuze Just For Laughs festival in Montreal. Bastos heeft drie Netflix Specials, was te gast bij de Joe Rogan Experience, en speelde in meerdere films en series.

De carrière van Rafi Bastos is meer dan 17 jaar begonnen in zijn thuisland Brazilië, waar hij zich ontwikkelde tot een van de bekendste comedians in zijn land. Hij was pionier op meerdere vlakken: niet alleen was hij de eerste die de Amerikaanse stand-up comedystijl introduceerde in Brazilië, ook is hij de medeoprichter van Comedians, de grootste comedyclub in Zuid-Amerika. Daarnaast creëerde hij controverse door in te gaan tegen de strenge wetgeving rond het vrije woord in Brazilië. Toen hij in Zuid-Amerika alles bereikt had wat er te bereiken viel, waagde hij de oversteek naar de Verenigde Staten.

Daar werd hij razendsnel bekend, mede door zijn enorme bereik op social media. Al in 2011 werd hij door de New York Times uitgeroepen tot de meest invloedrijke man op Twitter met 7 miljoen volgers destijds (nu meer dan 11 miljoen). In 2013 won hij een Shorty Award, ook wel de Oscar van de Social Media genoemd. Inmiddels heeft hij alleen al op YouTube meer dan 370 miljoen views, en gaan zijn stand-up clips die hij in de Comedy Cellar filmt viral op alle social media.

Rafi Bastos
Woensdag 20 maart 2024, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €26,88 (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 12 januari om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/rafibastos

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL