BOUKE & THE ELVISMATTERS BAND PRESENTEREN ‘VIVA LAS VEGAS’ IN ZIGGO DOME OP ZONDAG 20 APRIL 2025

Na het succes van de uitverkochte ‘It’s Now Or Never’ concerten keren Bouke & The ElvisMatters band op zondag 20 april 2025 terug naar Ziggo Dome met een gloednieuwe ‘Viva Las Vegas’ show waar de zanger diverse Vegas iconen tot leven laat komen. De tickets voor ‘Bouke – Viva Las Vegas’ zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 januari via mojo.nl/vivalasvegas

Bouke & The Elvismatters band staan momenteel in de startblokken voor twee uitverkochte shows in Ziggo Dome. Op donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024 geven ze een groots eerbetoon aan Elvis tijdens de ‘It’s Now Or Never’ concerten. De grote belangstelling voor deze shows liet zien dat het publiek klaar is voor méér Bouke. Helaas liet de agenda van Ziggo Dome het niet toe om extra shows toe te voegen, maar de rasentertainer staat al te popelen om zijn plannen voor volgend jaar te delen waar hij de Amsterdamse zaal om zal toveren tot Viva Las Vegas!

Op 20 april 2025 staat Ziggo Dome geheel in het teken van de beroemde gokstad. Deze avond laten Bouke & The ElvisMatters band je de hoogtijdagen van Las Vegas entertainment herleven in een geheel nieuwe show waarbij diverse Vegas iconen (opnieuw) tot leven komen in een live spektakel: “Trek je beste glitterpak aan, laat je innerlijke high roller los en bereid je voor op een avond vol muzikale opwinding en energie!” aldus Bouke Scholten.

De Drentse Bouke groeide op in een muzikale familie en begon op 18-jarige leeftijd met optreden. Het grote publiek maakte kennis met Bouke toen hij in 2009 het RTL4- programma ‘Waar is Elvis?’ won, Bouke blies tijdens ‘The Tribute – Battle of the Bands 2023’ zowel de vakjury als bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn zuivere stem die het geluid van Elvis evenaart.

Bouke – Viva Las Vegas
Zondag 20 april 2025, Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €45,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 26 januari om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/vivalasvegas

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL