AC/DC MET ‘POWER UP’ TOUR NAAR JOHAN CRUIJF ARENA OP WOENSDAG 5 JUNI

De legendarische rockband AC/DC komt op woensdag 5 juni naar de Johan Cruijff ArenA tijdens de ‘POWER UP’ tour. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 16 februari om 10:00 via mojo.nl/acdc

AC/DC, de legendarische rockband met miljoenen verkochte albums op hun naam, maakt vandaag bekend dat ze eindelijk weer terug keren naar Nederland tijdens ‘POWER UP’ tour.

Tijdens de ‘POWER UP’-tour, genoemd naar hun nieuwste studioalbum, dat nummer 1 bereikte in 21 landen, speelt de band 21 data in o.a. Duitsland, Italië, Spanje, België en Nederland.

‘POWER UP’ wordt de eerste tournee van de band in Europa in acht jaar en ze zullen optreden in enkele van de grootste stadions van het continent.

AC/DC speelde hun allereerste show op 31 december 1973 in de Checkers Nightclub in Sydney, Australië. Ze zijn een van de meest invloedrijke rockbands uit de geschiedenis, met meer dan 200 miljoen verkochte albums wereldwijd. De LP ‘Back In Black’ van de band is het ‘bestverkochte album van welke band dan ook ooit’ en het ‘derde bestverkochte album van welke artiest dan ook’ met een wereldwijde verkoop van 50 miljoen exemplaren en dat aantal blijft stijgen. AC/DC werd in 2003 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame® en in de Music Victoria Awards Hall of Fame in hun geboorteland Australië. De band blijft stadions op meerdere continenten uitverkopen, verkoopt jaarlijks miljoenen albums en genereert miljardenstreams.

Ter ere van hun 50-jarige heerschappij als ’s werelds grootste rock-‘n-rollband, AC/DC – Angus Young op leadgitaar, zanger Brian Johnson, ritmegitarist Stevie Young, drummer Matt Laug en een nieuwe bassist om de fakkel voor Cliff Williams te dragen, is terug om te spelen voor hun legioen toegewijde fans, dat elk jaar groeit.

AC/DC – POWER UP TOUR
Woensdag 5 juni | Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €84,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 16 februari om 10:00 uur. Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/acdc

Geef een reactie

© 2024 alle rechten voorbehouiden. NL-NIEUWSONLINE.NL